Laura van Bavel

Advocaat
Laura van Bavel verleent als advocaat bijstand aan natuurlijke personen en bedrijven op het gebied van het financieel-economisch strafrecht, Business & Human Rights, het (internationaal) sanctierecht en asset recovery. Daarnaast adviseert zij in uiteenlopende kwesties op het gebied van compliance en tuchtrecht bijvoorbeeld ten aanzien van accountants.

Laura heeft Rechtsgeleerdheid gestudeerd aan de Universiteit Utrecht, waar ze de master Strafrecht met de specialisatie European Criminal Law and Human Rights heeft afgerond. Gedurende haar studie was Laura als student-stagiaire en daarna als werkstudent verbonden aan JahaeRaymakers. Laura’s interesse in het financieel-economisch sanctierecht blijkt onder andere uit haar masterthesis over de meldplicht van integriteitsincidenten voor financiële instellingen.

Naast haar studie heeft Laura als vrijwilliger van een lokale rechtswinkel ervaring opgedaan met het geven van juridisch advies. Voorts was Laura in haar master ook betrokken bij de Utrechtse studievereniging voor strafrecht Ad Informandum door het vervullen van de bestuursfunctie penningmeester. Laura is lid van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA)

Laura publiceert regelmatig artikelen, columns en beschouwingen. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief en volg JahaeRaymakers via LinkedIn.

Ons team