Carel Raymakers

Adviseur
Carel Raymakers is mede-oprichter van het advocatenkantoor JahaeRaymakers en heeft een ruime proceservaring in civiel-, tucht- en financieel strafrecht.

Internationaal verwierf hij veel erkenning voor zijn optreden in “high profile” strafzaken en onderzoeken. Hij wordt op dit rechtsgebied geregeld geraadpleegd door overheden en financiële of culturele instanties. Bij complexe financiële strafzaken verwijzen collega-advocaten, belastingadviseurs en accountants dikwijls cliënten door naar hem. Carel heeft ook geregeld opgetreden in tuchtrechtelijke procedures tegen vrije beroepsbeoefenaren.

Carel is een veelgevraagd spreker en docent voor o.a. vrije beroepsbeoefenaren (Nederlandse Orde van Advocaten, The Law Firm School, De ring van notarissen), bank- en trustwezen en bijzondere opsporingsambtenaren. Als jurylid nam hij deel aan de ICC Trial Competition in Den Haag en aan de ‘Duidelijketaalprijs’ voor advocaten.

Carel is 32 jaar verbonden geweest aan Boekel de Nerée, waarvan zes jaar als bestuurder. Hij was vijf jaar lid van de raad van toezicht waarvan drie jaar als waarnemend deken van de Orde van Advocaten te Amsterdam en beschikt over een ruime ervaring als rechterplaatsvervanger in verschillende arrondissementen. Van 2008 t/m 2022 was hij als tuchtrechter verbonden aan het Hof van Discipline. In 2015 richtte Carel samen met Han Jahae en Jurjan Geertsma JahaeRaymakers op. Sinds 2019 is hij daar of counsel.

Op de hoogte blijven van publicaties van Carel? Abonneer op onze nieuwsbrief en volg JahaeRaymakers via LinkedIn.

Ons team