Han Jahae

Advocaat, Partner
Han adviseert al meer dan 35 jaar ondernemingen, hoger management en professionals in economische fraude of corruptiekwesties. Over de jaren heeft hij goede en constructieve werkrelaties opgebouwd met officieren van justitie, rechters en collega’s zodat hij vaak creatieve oplossingen kan aandragen die met regelmaat leiden tot schikkingen of vrijspraken.

Han’s zaken overstijgen vaak de Nederlandse landsgrenzen. Dat bracht hem naar rechtbanken in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Hong Kong, India, Curacao en in talloze Europese landen. De samenwerking met collega’s, officeren, rechters en academici in al die verschillende jurisdicties legde de basis voor een wereldwijd netwerk van betrouwbare professionals.

Van 2003 tot 2008 was Han voorzitter van de European Criminal Bar Association (ECBA). Voorheen was hij lid van de adviescommissie strafrecht van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA), de Commissie Meijers , plv. lid van de adviescommissie Afgesloten Strafzaken en vertegenwoordigde hij de NOvA bij de Council of Bars and Law Societies (CCBE) in Brussel. Van 2014 tot 2022 was Han Lid van de raad van de orde van advocaten te Amsterdam.

Door Who’s Who Legal Business Crime Defence 2022 is Han uitgeroepen tot Global elite Thought Leader voor zowel Corporates als Individuals. Collega’s en clienten schrijven over hem ‘he’s hands on and thinks outside of the box’ en “a brilliant communicator and strategic deep thinker”.

In 2015 richtte hij samen met Carel Raymakers en Jurjan Geertsma JahaeRaymakers op en is daar partner. The Legal 500 noemt JahaeRaymakers ‘Top Tier 1’ op het gebied van Fraud and white-collar crime en vermeldt Han Jahae als ‘Leading Individual’.

Op de hoogte blijven van publicaties van Han? Abonneer op onze nieuwsbrief en volg JahaeRaymakers via LinkedIn.

Ons team