Miranda de Mik

Advocaat
Miranda verleent bijstand aan zowel natuurlijke personen als ondernemingen op het gebied van het financieel-economisch strafrecht. Daarnaast adviseert Miranda over compliance-vraagstukken, bijvoorbeeld met betrekking tot de verplichtingen van ondernemingen die voortvloeien uit de Wwft.

Miranda is afgestudeerd aan de Universiteit Leiden (2020), waar zij zowel de master Straf- en Strafprocesrecht als de master Crime and Criminal Justice cum laude behaalde. Tijdens haar studie heeft Miranda deelgenomen aan het Honours-traject van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Leiden en heeft zij aan de University of Edinburgh gestudeerd. Naast haar studie heeft zij praktijkervaring opgedaan bij gerenommeerde advocatenkantoren en de rechterlijke macht.

In 2021 is Miranda beëdigd als advocaat. Zij is werkzaam geweest bij een Amsterdams advocatenkantoor waar zij zich uitsluitend bezig hield met de behandeling van zaken op het terrein van het financieel-economisch strafrecht. Miranda is sinds juli 2022 verbonden aan JahaeRaymakers.

Miranda publiceert regelmatig artikelen, columns en beschouwingen. Blijf op de hoogte via onze nieuwbrief en volg JahaeRaymakers via LinkedIn.

Carrière

Nieuws & Publicaties

Ons team